Bewuste begeleiding van moeilijk behandelbare ziekten
op 4 bewustzijnsniveaus

Bewuste begeleiding van moeilijk behandelbare ziekten op het fysieke, het vitale, het psychische en het zielsniveau

Een moeilijk behandelbare klacht of ziekte heeft meestal te maken met meerdere blokkades die op diverse niveaus vastzitten. Pas nadat alle blokkades opgeheven zijn, komt de klacht of ziekte niet meer terug. Het hoogste bewustzijn op Zielsniveau brengt de transformatie direct op andere niveaus en maakt de begeleiding eenvoudiger en effectiever. Het resultaat is meestal direct zichtbaar. 

Wat zijn de 4 bewustzijnsniveaus?

De 4 bewustzijnsniveaus zijn gebaseerd op de Indiase Vedische geschriften en worden aangemerkt  als het fysieke, het vitale, het psychische en het zielsniveau.

  1. Het fysieke is het meest grofstoffelijke bewustzijnsniveau van onze aanwezigheid op aarde, dat het lichaam en de zichtbare aardse wereld bevat.
  2. Het vitale is het bewustzijnsniveau van de levensenergie, levenskracht die de mens in het leven, in de beweging (onder)houdt en de voeding is voor de passie en ambitie.
  3. Het psychische, ofwel het mentale is natuurlijk in de eerste plaats het bewustzijnsniveau van ons verstand, onze rede. Daarnaast behoort de emotie zelf tot het mentale. Ons verstand en onze emotie zijn met elkaar verbonden, de één kan niet zonder de ander.
  4. Het zielsniveau wordt ook het boven-mentale, spirituele of transpersoonlijke genoemd. Dit bewustzijnsniveau is het meest transparante, subtiele en fijnstoffelijke bewustzijnsniveau dat de mens al in aanleg bezit, doch zelden tot ontwikkeling brengt of zelden bewust in zichzelf aanspreekt.

Het ontstaan van klachten of ziekte

Een gezond lichaam functioneert met gezonde informatie die gegeven is uit de natuur. Net als virussen in de computer, die de normale functies van de goede computer blokkeren en verstoren, wordt onze originele informatie verstoord door foute informatie die invloed heeft op het fysieke, het vitale en het mentale. Als gevolg daarvan uiten deze blokkades zich als klachten en ziekten waaronder pijnklachten, tumoren, slaapstoornissen, vermoeidheid, PMS, depressie, burn out enz.

In deze nascholing wordt ook aandacht besteed aan het ontstaan van foute informatie als oorzaak van ziekten.

De begeleiding op het zielsniveau

De gezonde originele levensinformatie is altijd aanwezig op het zielsniveau, net zoals een goede computer alle goede programma’s  bevat. Voor het herstel van klacht en ziekte hoeven we alleen maar de foute informatie te verwijderen, net als de virussen van de computer. Op het zielsniveau is er ook het heldere weten. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de foute informatie uit te lichten en te verwijderen

Resultaten

Na deze cursus ben je je bewust van

  1. de blokkades op de bewustzijnsniveaus
  2. de gezonde originele levensinformatie en van de ziekmakende informatie.
  3. de kwaliteit en de magische kracht van het zielsniveau
  4. het heldere weten tijdens de begeleiding op het zielsniveau

Praktische informatie en aanmelden TCM nascholing

Cursusgeld
325,00 euro, BTW vrij

Datum
2 daagse nascholing
nieuwe datum nog niet bekend
Wil je een bericht ontvangen zodra de datum bekend is? Vul dan dit contactformulier in

Tijdstip
van 10.00 – 16.00 uur

Les op locatie
Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam
Of live via zoom 

Accreditaties:
NVA 2WM
Zhong 12 NAPs in Cat. 

Docenten

Honglin Liu Arts Traditionele Chinese Geneeskunde, acupuncturist (Lid NVA), docent nascholing acupuncturisten, herbarist, counselor en Qigong coach
Honglin Liu
Hans van Male Acupuncturist, dry needling therapeut, myofasciaal therapeut en manueel-fysiotherapeut,docent nascholing acupuncturisten. Mindfulness coach, lid mindfulness vereniging VMBN, lid NVA, KNGF en International Myopain Society.

Pin It on Pinterest

Share This