Natuurlijke heling op Shen niveau

Genezen of helen?

Klachten en ziektes zijn de uiting van een energiedisbalans. Maar wat zijn dan de oorzaken van de energiedisbalans? Wanneer de oorzaken niet uit je systeem verdwijnen, kan je wel tijdelijk genezen, maar later keert het probleem terug met dezelfde oorzaken.

Ga jij voor genezing of heling? Wat is het verschil tussen heling en genezing? Ze hebben beide te maken met het herstellen van geestelijke en lichamelijke klachten en ziektes. Genezen houdt zich bezig met het verhelpen van symptomen. Helen volgt de symptomen naar de blokkade en de bron van de klachten/ziektes, die daarmee de juiste aandacht krijgt. Zodat de heelheid in de mens hersteld wordt.

Om te kunnen helen hebt je de kracht van Shen nodig. Er zijn diverse Shen, waaronder de hoogste Shen, Hun, Po, Yi en Zhi. De hoogste Shen heeft de Chinese naam “Yi Yuan Ti” die alle originele levensinformatie bevat. Deze originele levensinformatie zorgt ervoor dat de meeste menselijke embryo’s vanzelfsprekend gezonde baby’s/mensen worden. Elke cel, orgaan en systeem in het menselijke lichaam bevat dezelfde informatie die in principe het lichaam op elk moment kan herstellen en vernieuwen. Wanneer er foute informatie actief is op het onbewuste niveau, zoals van een trauma dat je ooit meegemaakt hebt, de emotionele erfenissen van je familie, de samenleving en de kwaliteit van de mensheid, wordt je natuurlijke energiesysteem verstoord en deze veroorzaakt uiteindelijk klachten en ziektes.

Er zijn diverse manieren om ons te helpen helen. De natuurlijke heling houdt zich bezig met het voorkomen dat de foute informatie nog langer invloed heeft op ons natuurlijke Qi-systeem, zodat de energiebalans vanzelf hersteld wordt.

 

Cursusinhoud

Tijdens deze cursus worden de theorieën van Shen direct in de authentieke meditatie en dynamische Zhineng Qigong oefeningen geïntegreerd. Zodat de veerkracht van Hun, Po, Yi en Zhi voelbaar en uitgekristalliseerd wordt. Met deze veerkracht kun je je Qi-systeem verhelderen, zodat de originele levensinformatie weer de regie heeft voor het welzijn.

Graag platte schoenen en gemakkelijke kleding dragen voor het zitten en bewegen. Een sjaal of een deken is prettig voor de zittende meditatie. Zit jij liever op grond voor de stilte meditatie? Neem dan alsjeblieft je eigen meditatiekussen mee.

Deze nieuwe cursus is ook geschikt voor acupuncturisten die al eerder de cursus traumaherstel op Shen niveau hebben gevolgd.

Praktische informatie en aanmelden


Cursusgeld
325,00 euro, BTW vrij

Datum:
2 daagse nascholing
Tijdstip: 10-16 uur
Vul het contactformulier in om bericht te ontvangen zodra de nieuwe datum bekend is

 

Les op locatie
Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam

Accreditatie:
NVA: 2AT
Zhong aangevraagd

Docenten

Honglin Liu Arts Traditionele Chinese Geneeskunde, acupuncturist (Lid NVA), docent nascholing acupuncturisten, herbarist, counselor en Qigong coach
Honglin Liu
Hans van Male Acupuncturist, dry needling therapeut, myofasciaal therapeut en manueel-fysiotherapeut,docent nascholing acupuncturisten. Mindfulness coach, lid mindfulness vereniging VMBN, lid NVA, KNGF en International Myopain Society.

Pin It on Pinterest

Share This