Reviews LPMI cursussen

De cursus heeft me veel gebracht ; het beeld van een liefdevolle en evenwichtige basishouding die je als arts/acupuncturist graag bij je patiënten wilt hebben. Hoe jij deze bijscholing gaf en de vele voorbeelden zullen mij bijblijven. Ik hoop dat ze mij helpen bij het creëren van een heilzame ruimte voor de patiënt. Heel veel dank voor alles, ook voor de prachtige meditatie.

Dankjewel. Bij mij kwam heel veel los, het overspoelde me behoorlijk.

Ik maakte al eerder kennis met de transactionele analyse tijdens een coachopleiding, enkele jaren geleden. Heel mooi om er nogmaals naar te kijken, vanuit een net iets andere invalshoek. Tijdens de familieopstellingen die ik geef staan de egoposities al regelmatig in de opstelling. Ik kan er nu nog beter gebruik van maken.

Fijn ook dat je geen gebruik maakte van de powerpoint. Het delen van jouw eigen ervaringen met de cliënten uit je praktijk was heel interessant.

Het is al meer dan 25 jaar geleden dat ik chinese kruidengeneeskunde studie heb gedaan bij QingBai. Erg leuk om te horen dat er toch een soort van ‘chinees geneeskundig sausje’ over de lesstof lag. Supermooi!

Dank je voor dit mooie weekend. En nu al zo een complete feedback. Wat heb je hard gewerkt. Het resoneert nog door bij mij en voel dat ik het graag wil doorvertellen . Vooral jouw verhalen en voorbeelden als Froozen etc. zijn zo dichtbij ons en wij hebben het niet gezien. Ik was niet in beeld maar komt dat ik als digibeet het gebruik van sommige elementen van de nieuwe Mac nog niet onder de knie heb.

Jouw nascholing is perfect, zo puur! Maar ik bedoel dat ik nieuwsgierig ben wat je ons nog meer kan vertellen. Ik kan nu bijna niet anders dan het ego KOV voelen bij mezelf en horen en zien bij anderen. Bedankt voor deze openbaring. Alsof het zo moest zijn.Ook het toeval behoort aan het universum.

Pin It on Pinterest

Share This