Over ons

Meer over Honglin Liu en Hans van Male

‘Ieder mens heeft veel talent en vermogens in zich die nog niet zichtbaar zijn’

Klopt dat en als dat zo is kunnen we die verborgen vermogens dan naar boven brengen? Onze nieuwsgierigheid bracht ons op een weg, die deze vraag met JA beantwoordde. En we ontdekten en ontwikkelden de gereedschappen en technieken om deze verborgen potentie en ongebruikte energie te bevrijden. De vruchten van deze zoektocht delen wij, Hans van Male en Honglin Liu, graag met mensen die hun vermogen willen vergroten en hun dromen uit willen laten komen.

Wij organiseren diverse nascholingen voor acupuncturisten en workshops voor particulieren. Daarbij verenigen we de wijsheid uit het Oosten en het Westen. De focus ligt op de vraag: wat zijn de natuurlijke en normale functies van onze geest en ons lichaam? Kunnen we proactief deze natuurlijke en normale functies optimaliseren? Hoe kan je je geest bewust gebruiken om je gezondheid te bevoordelen?  Hoe kan je je verborgen talenten en kracht bevrijden?

Ieder mens is uniek en hoe je de verborgen potentie en ongebruikte energie kan bevrijden is ook individueel. In de cursussen en workshops delen we neutrale informatie en technieken, zodat je je eigen weg vindt om je wens, je droom uit te laten komen.

Dat is waar LPMI voor staat: samen leren, beoefenen en master worden over je leven: Learn, Practise, Master.

Honglin Liu

Acupuncturist, arts traditionele Chinese geneeskunde, herbarist, counselor en Qigong coach. Lid NVA.

In 1992 voltooide ik mijn studie Chinese geneeskunde in mijn geboortestad Guiyang in China. Nadat ik 5 jaar werkervaring opgedaan heb als Chinese geneeskunde arts, acupuncturist en herbarist in een stadsziekenhuis, kwam ik naar Nederland. Met dankbaarheid en plezier oefen ik mijn vak uit in Amsterdam en in Almere.

De nieuwsgierigheid naar het vermogen in de mens bracht me naar de studies van psychologie, Boeddhisme en Taoïsme. Het verbinden van de wijsheden uit het Westen en het Oosten verrijkt mijn inzicht en vermogen. Het inzicht delen met de cliënten geeft enorme toegevoegde waarde bij acupunctuurbehandeling.

“Voorkomen is beter dan genezen” is ook een kernkwaliteit van Chinese geneeskunde. Ik draag graag bij aan preventie door het geven van Zhineng Qigong lessen en workshops. Zhineng Qigong is de meest effectieve Qigong vorm voor het welzijn. Het beoefenen van Zhineng Qigong helpt niet alleen voor een gezond lichaam en geest, maar ook voor de innerlijke veerkracht en rust.

Honglin Liu

Het is mijn missie om de verborgen krachten waaronder de verborgen genezingskracht naar boven te halen!

Hans van Male

Acupuncturist, manuele-, fysio-, dry needling- en myofasciaal therapeut, Mindfulness coach. Lid NVA, KNGF en mindfulness vereniging VMBN.

Vanaf het moment dat ik fysiotherapeut werd, in 1986, heb ik mijn kennis gebruikt om mijn patiënten op zeer intensieve wijze te behandelen. Ik was er al snel van overtuigd dat helende handen veel kunnen betekenen voor mijn patiënten. Daarom heb ik mijn kennis voortdurend uitgebreid, om met een combinatie van therapieën een zo goed mogelijk resultaat voor patiënten te bereiken.

Acupunctuur als therapie is een bijzonder mooie kans om de patiënt als mens in zijn geheel te benaderen. Ik behandel veel van mijn patiënten op een vrij specifieke manier, waarbij ik Westerse en Oosterse kennis combineer voor het beste resultaat. Naast dry needling en acupunctuur maak ik veel gebruik van de inzichten van de Mindfulness therapie. Hierdoor kom ik nog sneller in contact met de innerlijke wereld van de patiënt.

Ook door mijn yoga en qigong beoefening kan ik mijn patiënten intensiever begeleiden. De fysieke- en energetische kracht die deze oefeningen in zich hebben gebruik ik regelmatig om mijn patiënten te adviseren.

Pin It on Pinterest

Share This