Functioneer als de architect van je energiesysteem

Livestream lessen

We proberen vaak een mooi, comfortabel en veilig woonhuis voor onszelf te creëren. Er zijn diverse woonprogramma’s op TV die je het proces laten zien van een ‘make-over’. De architect geeft het huis een totaal nieuwe uitstraling, waardoor de huiseigenaren weer verliefd worden op hun woning. De belangrijkste functies van de architect is dat deze goed luistert naar de eigenaren. Met die informatie brengt hij hun verschillende wensen en voorkeuren in een harmonieuze eenheid. 

Hoe zit het met je andere huis, je lichaam?

Het menselijke lichaam wordt als het huis van de ziel gezien. Behalve het fysieke lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. Dat is de energie die stroomt door je lichaam en ervoor zorgt dat je gezond blijft. Als de levensenergie ophoudt, dan is het leven ook over.  Wanneer je klachten of een ziekte krijgt, vertelt je lichaam dat er een energiestoring is. Je kunt dan actie ondernemen om de energiestoring op te sporen en deze te behandelen, zodat je je weer lekker gaat voelen.

Zorg goed voor je energiesysteem, zodat
je meer kalmte, vitaliteit, veerkracht, harmonie en vreugde ervaart

Ik zie in mijn praktijk dagelijks dat we het verleerd zijn om naar ons lichaam te luisteren. Door toenemende verantwoordelijkheden en drukte verliezen we langzamerhand we steeds meer het contact met ons lichaam. We zijn niet meer zo gevoelig dat we de lichte signalen die ons lichaam aangeeft opmerken. Meestal geven we het pas aandacht als we een keer geconfronteerd worden met iets groots en we écht niet meer verder kunnen. Soms kan het ook te laat zijn. Dat is voor mij de reden om de online begeleiding te geven. Zodat ik veel meer mensen kan helpen om gezond te blijven. 

Honglin Liu

Wil jij de architect worden van je energiesysteem? Je bent welkom bij ons livestream programma

Als je weet hoe je lichaam werkt kun je er zélf voor zorgen dat je energie beter stroomt en je veerkracht toeneemt. 

Word zelf de architect van jouw energiesysteem

N

Je loopt minder risico om (heel) ziek te worden

N

Je geest ontspant en je veerkracht vergroot

N

Je blijft krachtig en fit

Maak kennis met je energetische lichaam en leer hoe je goed voor jouw energiesysteem zorgt. Wat is het energetische lichaam en wat zijn z’n functies? En wat heeft het te maken met emoties en gevoelens? Zijn er eigenlijk spelregels voor ons lichaam? Wat zijn de spelregels?

Als je weet hoe het energiesysteem functioneert, kan je naar wens een mooi en gezond energetisch huis bouwen.

programma

Maandag- en donderdagavond

Maandag van 20-21.30 uur 
Theorie uit de Chinese geneeskunde,
Zhineng Qigong, psychologie en Oosterse filosofie
Donderdag van 20-21.30 uur
Aanvullende theorie, meditatie en Zhineng Qigong oefeningen.

Elke zondag Zhineng Qigong

van 09:00 tot 10:00 uur
Meditatie en ademhalingsoefeningen
van 10:00 tot 11:00 uur
Qigong oefeningen

aanmelden

Je ontvangt een link naar de lessen. Klik vlak voor de les op de link en doe mee! Het is live dus je kunt ons én de andere cursisten zien en horen. Ook kun je vragen stellen. Na afloop ontvang je de samenvatting en oefeningen.

reviews

We hebben weer hoop. We slapen beter en hebben nu vertrouwen dat we alle onrust door het virus aankunnen

Marion

Ik voel me vrijer en blijer

Sytze

‘Ik voel me rustiger en krachtig’

Marlous

Heerlijk om in de groep aan mezelf te werken

Louise

De mix van de meditatie van Hans en de wijsheid van Honglin helpt mij om me beter te voelen in deze tijd

Chantal

Ik snap nu helemaal wat ik zélf kan doen om gezond te blijven

Hans

over ons

Als Chinese geneeskunde arts acupuncturist, psycholoog en Qigong docent help ik al jaren patiënten om te herstellen. Maar vooral ook om te voorkómen dat zij ziek worden. Die kennis zet ik nu graag in om ook jou te helpen om je kalm en vitaal te voelen en meer harmonie en vreugde te ervaren. 

Honglin Liu

Chinese geneeskunde arts, acupuncturist, psycholoog en Qigong docent

Met de combinatie van oosterse en westerse wijsheid begeleiden we jou om goed voor jezelf te zorgen. Met mijn ervaring als mindfulness coach, yoga en qigong beoefening help ik jou om het dagelijks leven rustig en zonder angst door te komen, óók, of misschien wel juist in onzekere tijden.

Hans van Male

Fysiotherapeut, acupunturist, mindfulness- en stressrelease docent

aanmelden

Je ontvangt een link naar de lessen. Klik vlak voor de les op de link en doe mee! Het is live dus je kunt ons én de andere cursisten zien en horen. Ook kun je vragen stellen. Na afloop ontvang je de les en oefeningen.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen:

Pin It on Pinterest

Share This