Opleiding voor acupuncturisten - zielsniveau

Op Shen niveau
energiedisbalans traceren
en herstellen

Opleiding voor acupuncturisten - zielsniveau

Zoek naar de oneindige energiebron.
Jing, Qi en Shen zijn de 3 schatten in TCM. Deze 3 hebben niet alleen te maken met ons welzijn, maar ook met succes in ons werk en in ons leven. Bijvoorbeeld of we onze talenten volop benutten en het gewenste resultaat bereiken.

Cursusleiders

Acupuncturist, herbarist, arts Chinese geneeskunde, psycholoog

Honglin Liu, cursusleider

Lees meer over Honglin

Acupunturist, fysio-dry needle therapeut Mindfulness coach

Hans van Male

Lees meer over Hans

Dieper inzicht op Shen niveau

Een TCM beoefenaar, een acupuncturist weet hoe belangrijk Shen voor ons welzijn is. Wanneer Shen bij de mens goed aanwezig is, dan is er balans tussen lichaam en geest en is hij/zij gezond. Wanneer er te weinig uitstraling van Shen waargenomen wordt, weet de TCM-er dat de toestand van de energie slecht is en het genezingsuitzicht zorgelijk kan zijn.

Er zijn verschillende methodes om Shen te behandelen. Maar kunnen wij als therapeut Shen echt behandelen?

Door studie naar bewustzijnsniveaus uit de verschillende culturen – zowel uit de Westerse psychologie als de Oosterse filosofie uit India en de traditionele Chinese geneeskunde – heeft Honglin Liu haar kennis over Shen verbreed en verdiept. Zij heeft het antwoord op bovenstaande vraag gevonden. Shen is een universele hoedanigheid, dat wil zeggen dat Shen niet behandeld of gemanipuleerd kan worden. Als TCM-er kunnen wij onszelf en een ander helpen om de omgeving van Shen te verklaren, zodat Shen steeds meer volledig aanwezig kan zijn.

Nascholing dieper inzicht op Shen niveau

Tijdens deze nascholing nodigt Honglin je uit om samen met haar een reis op het Shen niveau te maken en beleven. Zodoende wordt Shen, het meest subjectieve onderwerp, op een tastbare manier uitgebeeld. De kwaliteit en onzichtbare krachten van drie Hun en zeven Po worden ook voelbaar en zichtbaar.

Tijdens deze cursus:

  • Word je bewust van het Shen bewustzijnsniveau.
  • Leer je de kracht en kwaliteiten van drie Hun en zeven Po kennen. Daardoor kun je deze natuurlijke en universele regels en kracht uit het Shen niveau volgen en gebruiken in de begeleiding in de acupunctuurbehandeling.
  • Leer je verbinding te maken met drie Hun en zeven Po met behulp van verschillende oefeningen.

Doel van deze nascholing

Het doel van deze cursus is heel anders dan gewone cursussen. Honglin deelt niet alleen haar theoretische en praktijk ervaringen met je, maar inspireert je ook voor de persoonlijke ontwikkeling op het Shen niveau. Door het verkrijgen van het inzicht en de beleving op Shen niveau kun je steeds beter met je innerlijke kracht, wijsheid en helderheid verbinding maken. Zo kun je van de kennis en ervaringen die je tot nu opgedaan hebt vrijer en ook op het juist moment gebruik maken. Je bewandelt zodoende je eigen weg die bij je past.

Meer informatie en inschrijven

deze cursus wordt weer gegeven in 2020

Pin It on Pinterest

Share This