Zhineng Qigong 5 daagse workshop

Masterclass door Chinese teacher Lu Zhengdao

Masterclass door Chinese teacher Lu Zhengdao

We doen ons best om gezond en gelukkig te leven. Sommige van ons kunnen prima alle ballen in de lucht houden en genieten van hun positieve flow. Sommigen… Maar het gaat niet altijd zo goed als wij willen. We worden ziek of ervaren problemen zoals extreme vermoeidheid, pijn, depressie, rouw, geen plezier meer in je werk … Gezond eten, je grenzen bewaken en relaties ontbinden lijkt een beetje te helpen. Maar dezelfde problemen keren steeds terug bij nieuwe situaties.

Wat als je werkelijk zou weten wat de bron is van deze problemen? Dan kun je ook leren hiermee om te gaan en het op te lossen. Met de juiste aandacht voor je lichaam en geest word je weer gelukkig en gezond. Meester Lu maakt je bewust, zodat je los kunt komen vanuit oude patronen.

Ook als je je gezond voelt, kun je veel leren van meester Lu. Veel mensen werken hard en bereiken veel op wilskracht en gedrevenheid. Dat geeft een positieve flow. Maar op den duur put je je energiebron uit. Met de inzichten van meester Lu leer je hetzelfde te bereiken, maar op een manier die minder energie kost en fijn aanvoelt.

Inhoud Zhineng Qigong workshop

In deze 5 daagse Zhineng Qigong workshop wordt de dieper liggende oorzaak van geestelijke en lichamelijke klachten onthuld vanuit een nieuw perspectief. Je leert op een andere manier naar jezelf te kijken en problemen waar te nemen. De mens is één geheel, lichaam en geest horen bij elkaar.

Naast de theorie van de meester Lu helpt zijn wijsheid en kracht direct om je energie in beweging te laten komen. Je energie wordt weer krachtig en harmonieus.

Veel Zhineng teachers geven standaard workshops. De kennis en de kracht van meester Lu zijn uniek. Hij geeft zijn Zhineng Qigong workshops op basis van de energie in de groep en gaat in op de individuele behoefte van de deelnemers.

Kosten
595,00 euro (water, thee en lunch inbegrepen) 
In termijnen betalen is mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar info@lpmi.nl

Data
medio juni 2020 
Deze masterclass duurt 5 dagen en kan niet als losse dagen gevolgd worden.

Tijd
woe-zat 10.00 tot 18:00 uur
zondag  10.00 tot 13.00 uur, daarna afsluiting met lunch

Taal
Engels, hulp bij vertaling naar Nederlands.

Cursus locatie
Frans Otten stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam (parkeergelegenheid aanwezig)

Reviews

De vijfdaagse workshop was voor mij een levensveranderende ervaring. “Workshop” klinkt misschien vrijblijvend, maar het was zo overweldigend dat ik me er met huid en haar aan overgegeven heb (het enige alternatief was afhaken geweest). De feedback op de laatste dag van alle 38 deelnemers was daverend enthousiast. Eén vrouw had gedurende de 5 dagen slechts 2 uren geslapen, maar was niet moe. Toen ik op de laatste zondag ‘s ochtends vroeg op de fiets naar de workshop toe reed en onderweg door wildvreemde mensen werd begroet, wist ik dat er iets was veranderd.

Sytze 
Sytze

Ik ben energiek en doe veel op een dag. Maar mijn gedachten staan nooit stil en soms zou ik wat relaxter willen reageren op situaties. Ik begon zomaar aan de workshop, maar wat was dit een mooi cadeau voor mezelf! Ik ervaar veel meer rust en maak me minder druk om zaken om me heen. Mijn lijf voelt soepel aan en ik ben van terugkerende blessures af.

 

Over Meester Lu

Meester Lu beoefent al langer dan 30 jaar Zhineng Qigong. Hij heeft in China jaren meegewerkt aan onderzoek naar de effecten van Zhineng Qigong, met als vraag: is het wetenschap of bijgeloof? Uit deze studies is bewezen dat Zhineng Qigong inderdaad een wetenschap is, waarmee daadwerkelijk ziektes genezen worden.

Meester Lu Zhengdao is al 30 jaar Zhineng Qigong beoefenaar in China. Hij is een eerste generatie student van meester Pang Ming, de grondlegger van Zhineng Qigong. Meester Lu werd na zijn studie door meester Pang verwezen naar de Zhineng Qigong onderwijs en hij vertegenwoordigde de theorie in heel China.

Pin It on Pinterest

Share This