Zhineng Qigong 5 daagse workshop

Gepland in 2021

Masterclass Zhineng Qigong door Chinese teachers Lu & Ling 2021

Alle informatie is onder voorbehoud.

Kies voor de vrijheid in jouw leven

In deze Zhineng Qigong workshop laten master Lu en Ling ons de beperkingen van onze comfortzone als een soort zelfgebouwde gevangenis zien én leren we alles over de weg naar de echte vrijheid.

Echte vrijheid die je in jezelf kan vinden, wordt niet zomaar verstoord door je omgeving. Je bent dan onafhankelijk van waar je bent, wat je doet, met wie je samen bent. De innerlijke rust, onvoorwaardelijke liefde en kracht zit in jezelf. We denken dat we vrij zijn in onze keuze maar de realiteit is vaak anders.

  • Je wilt rust, maar de gedachten blijven komen.
  • Je wilt graag stoppen met overmatig eten, met roken of alcohol, maar het gaat niet zoals je wilt.
  • Iemand heeft je in het verleden pijn gedaan en je besluit diegene nooit meer te zien. Toch blijf je last houden van de emoties en gevoelens die met diegene te maken hebben.
  • Je krijgt inzicht om je oude patroon te veranderen, maar als puntje bij paaltje komt, reageer je toch weer precies hetzelfde als altijd…

Hoe kan dit gebeuren? Als jij niet de echte master bent in je leven, wie is dan de surrogaat master die de controle van je leven in zijn hand heeft?
Hoe kun je zelf master worden van je leven en de echt vrijheid vinden? Bestaat echte vrijheid wel?

Cursusinhoud

In deze 5-daagse Zhineng Qigong workshop delen Qigong master Lu en Ling de wijsheid over dit onderwerp met ons. Met deze wijsheid (h)erken je je gevangenis. Het nieuwe referentiekader en de techniek uit Zhineng Qigong helpen je jezelf te bevrijden.

Naast theorie doen we Qigong oefeningen, waarmee je de wijsheid en techniek direct kunt toepassen en integreren.

Resultaat

N

Je bent je bewust van je oude referentiekader die je gevangenis vormt

N

Je bent je bewust van het nieuwe referentiekader en techniek die helpen je te bevrijden

N

Je beoefent Zhineng Qigong op de juiste manier en ervaart echte vrijheid

Inhoud Zhineng Qigong workshop 2021

In deze 5 daagse Zhineng Qigong workshop leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en problemen waar te nemen. De mens is één geheel, lichaam en geest horen bij elkaar.
Naast de theorie van de meester Lu helpt zijn wijsheid en kracht direct om je energie in beweging te laten komen. Je voelt je weer krachtig en harmonieus.

Dagprogramma

09.30 – 12.30: theorie en Qigong oefeningen
12:30 – 13:30: lunch en pauze
13:30 – 14:30: meditatie
14:30 – 17:30: theorie of discussie over vragen en Qigong oefeningen

Veel Zhineng teachers geven standaard workshops. De kennis en de kracht van meester Lu zijn uniek. Hij geeft zijn Zhineng Qigong workshops op basis van de energie in de groep en gaat in op de individuele behoefte van de deelnemers.

Kosten (onder voorbehoud)
595,00 euro incl. btw (water, thee en lunch inbegrepen)
In termijnen betalen is mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar info@lpmi.nl

Datum
woensdag tot en met zondag juni 2021
Deze masterclass duurt 5 dagen en kan niet als losse dagen gevolgd worden.

Tijd
woe-zat  9.30 tot 17.30 uur
zondag 9.30 tot 14.00 uur, afsluiting met lunch

Taal
Engels, hulp bij vertaling naar Nederlands.

Cursus locatie
Frans Otten stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam (parkeergelegenheid aanwezig)

Reviews

De vijfdaagse workshop was voor mij een levensveranderende ervaring. “Workshop” klinkt misschien vrijblijvend, maar het was zo overweldigend dat ik me er met huid en haar aan overgegeven heb (het enige alternatief was afhaken geweest). De feedback op de laatste dag van alle 38 deelnemers was daverend enthousiast. Eén vrouw had gedurende de 5 dagen slechts 2 uren geslapen, maar was niet moe. Toen ik op de laatste zondag ‘s ochtends vroeg op de fiets naar de workshop toe reed en onderweg door wildvreemde mensen werd begroet, wist ik dat er iets was veranderd.

Sytze 
Sytze

Ik ben energiek en doe veel op een dag. Maar mijn gedachten staan nooit stil en soms zou ik wat relaxter willen reageren op situaties. Ik begon zomaar aan de workshop, maar wat was dit een mooi cadeau voor mezelf! Ik ervaar veel meer rust en maak me minder druk om zaken om me heen. Mijn lijf voelt soepel aan en ik ben van terugkerende blessures af.

 

Over Meester Lu en Meester Ling

Meester Lu Zhengdao is al 30 jaar Zhineng Qigong beoefenaar in China. Hij is een eerste generatie student van meester Pang Ming, de grondlegger van Zhineng Qigong. Meester Lu werd na zijn studie door meester Pang verwezen naar het Zhineng Qigong onderwijs en hij vertegenwoordigde de theorie in heel China.Hij heeft jarenlang meegewerkt aan onderzoek naar de effecten van Zhineng Qigong.

Master Ling beoefent al meer dan 20 jaar Zhineng Qigong. Zij werkte samen met Dr. Pang Ming aan de Qigong universiteit en in het ziekenhuis. Zij is mentor en hoofdtrainer Zhineng Qigong van Dao QI World, voedingsdeskundige van gecombineerde traditionele Chinese geneeskunde en westerse geneeskunde.

Qigong wordt in China nog dagelijks beoefend op straat en in de parken. Het staat al eeuwenlang voor een gezonde geest in combinatie met een gezond lichaam waarbij het sturen van de Qi (energie) een belangrijk aspect is. Qigong is dan ook één van de belangrijkste pijlers waarop de latere theorie van de acupunctuur gebaseerd is.

Dr. Pang Ming, grondlegger van de Zhineng Qigong, heeft sinds de jaren ‘80 veel wetenschappelijk onderzoek laten doen, waaronder ook metingen van Jing, Qi en Shen. Met bepaalde apparatuur is aangetoond dat de Shen de krachtigste energiebron is om ons lichaam in balans te krijgen. Ook toont de wetenschap nu aan dat er duidelijk bewijs is voor deze holistische beoefening en dat bij de juiste beoefening Shen als een krachtig medium te gebruiken is voor geestelijk en fysiek herstel.

Pin It on Pinterest

Share This