Zhineng qigong workshop

direct inschrijven

Zhineng qigong workshop

direct inschrijven

Voor deze vijfdaagse Zhineng qigong workshop komt meester Lu Zhengdao speciaal naar Nederland.

Meester Lu Zhengdao is al 30 jaar Zhineng qigong beoefenaar in China. Hij is eerste generatie student van dr. Pang Ming, de grondlegger van Zhineng qigong. Meester Lu is Zhineng qigong trainer en counselor, psycho-immunologisch klinisch expert, China National Counselor en de grondlegger van zorg en welzijn volgens taoïsme. In de jaren’90 gaf meester Lu, samen met veel qigong meesters, dagelijks trainingen aan duizenden patiënten in het ziekenhuis waar hij toen werkte.

Ook deed hij mee aan wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Zhineng qigong. De uitslagen uit laboratorium en moderne onderzoek waaronder röntgenfoto, echo, CT-scan, MRI, gaven duidelijk aan dat Zhineng qigong de genezingskracht in mensen activeert en daarom ziekten bestrijd zonder medicatie.
In afgelopen jaren gaf meester Lu wereldwijd aan meer dan 46.000 mensen training. We zijn vereerd dat hij voor LPMI een 5 daagse cursus geeft.

Wat is Zhineng (medische) qigong?
Dr. Pang Ming is de beroemdste qigong meester in China en de grondlegger van medische qigong: Zhineng qigong. Deze is gebaseerd op diverse authentieke vormen van qigong, de wijsheid van boeddhisme, taoïsme, Oosterse filosofie, Chinese- en Westerse geneeskunde. Zhineng qigong wordt in China toegepast bij meer dan 200 ziektebeelden.

Zhineng qigong heeft de volgende kwaliteiten:

 

  • De verborgen levens-, genezingskracht en talenten te bevrijden, ook wel menselijk potentieel genoemd.
  • Universele wetmatigheden in mens en in de natuur te bestuderen, zodat we de natuurlijke ritmes en krachten van de natuur kunnen respecteren in plaats van te manipuleren. Wanneer wij tegen de natuurlijke kracht in gaan, kost dit ons altijd veel energie en brengt uiteindelijk altijd beschadigingen aan onszelf en aan de natuur. Wanneer wij met de natuurlijke kracht mee gaan, dan kunnen wij de ‘go with the flow’ aanvaarden, en de harmonie en gelukzaligheid ervaren.
  • Het ontwikkelen van de spirituele kennis van de mens. Hierdoor ontdekken en ervaren wij dat wij als mens, samen met alle andere levende wezens, de natuur en het universum één zijn.
  • Zhineng qigong heeft indrukwekkende resultaten behaald bij het genezen van ziekten en het ontwikkelen van menselijk potentieel. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Zhineng qigong sterke verbetering heeft op de kwaliteit van landbouw, industrie, bosbouw, veeteelt en visserij, door middel van de zuivering van Qi (de levenskracht) in mens en in de natuur.

Inhoud workshop

In deze vijfdaagse workshop besteden wij aandacht aan de manifestaties van ego en kracht van het hoge zelf. Met Zhineng qigong oefeningen en authentieke Chinese meditatiemethodes brengen we deze wijsheid direct in de praktijk.

In deze 5 dagen maken wij een mooie persoonlijke ontwikkeling door. De diepere innerlijke openheid, harmonie en kracht worden hersteld. Door het beoefenen van Zhineng qigong (h)erkennen en ervaren we dat wij een onderdeel zijn van het gezin, de maatschappij, de aarde en zelfs het universum. Hoe meer je hiervoor open staat, hoe beter deze wisselwerking is. Dagelijkse Zhineng qigong bevordert de ontwikkeling van je compassie en zelfgenezingsproces.

De TCM-beoefenaar houdt zich in feite bezig met de Qi manifestatie voor zichzelf en zijn cliënten. Een harmonieuze Qi-huishouding zorgt voor een gezond lichaam en geest. De Qi-huishouding van de behandelaar draagt direct bij aan de behandeling.

 

  • De inhoud van het vijfdaagse programma volgt nog.
  • Taal: deze workshop wordt vooral gegeven in het Engels. Waar nodig wordt deze door Honglin Liu vertaald in Nederlands.

Meer informatie en inschrijven

Deze workshop duurt 5 dagen en kan niet als losse dagen gevolgd worden.

Data 2019
woensdag 18 t/m zondag 22 september
tijd: 09:30 tot 17:00 uur

Cursus locatie
Frans Otten stadion, IJsbaanpad 43 1076 CV, Amsterdam (gratis parkeren)

Accreditatie 
Accreditatie Zhong is aangevraagd.

Kosten
€ 595,00 euro

Meester Lu kwam uit armoede en was zwaar ziek toen hij adolescent was. Dankzij de begeleiding van zijn meester Pang, werd hij gezond. Na tientallen jaren hard studeren en beoefenen van qigong, medicijnen en diverse Oosterse filosofie, waaronder taoïsme, boeddhisme, vond hij de bron van ziek worden.

Meester Lu kwam uit armoede en was zwaar ziek toen hij adolescent was. Dankzij de begeleiding van zijn meester Pang, werd hij gezond. Na tientallen jaren hard studeren en beoefenen van qigong, medicijnen en diverse Oosterse filosofie, waaronder taoïsme, boeddhisme, vond hij de bron van ziek worden.

Pin It on Pinterest

Share This