Praktische informatie en locatie

Praktische informatie en locatie

Praktische informatie en locatie

Kleding en toebehoren (bij Dry Needling)
Houd er rekening mee dat bij de cursus dry needling het uitvoeren van praktische vaardigheden op elkaar geoefend wordt. We verzoeken je om gepaste onderkleding te dragen. Neem een badlaken, handdoek en eventueel een kussentje mee.

Het werken met rubber handschoenen tijdens het dry needlen is verplicht. Voor naalden, handschoenen en naaldcontainers en overige materialen wordt gezorgd. Het werken met naaldtechnieken kan een gevaar opleveren voor je gezondheid, zoals een besmetting met hepatitis B of andere infectieziektes. Je bent zelf verantwoordelijk voor de nodige vaccinaties. LPMI kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele lichamelijke schade en/of besmetting tijdens de cursus. Dit risico is over het algemeen bijzonder klein.

Catering
Koffie, thee en water wordt u vrijblijvend aangeboden. De lunch is niet inbegrepen. Deze mag u zelf meenemen of iets bestellen bij het restaurant. Het eten aldaar wordt door de deelnemers hoog gewaardeerd.

Voorwaarden
Als je inschrijft voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Betalingsinformatie
Rekeningnummer: NL48 INGB 0006 8901 33 t.n.v. LPMI te Amsterdam. Betaling kan in termijnen maar dient twee weken voor aanvang van de cursus volledig voldaan te zijn.

Locatie van alle cursussen
Frans Otten Stadion; IJsbaanpad 43 1076 CV Amsterdam (in de buurt van VU medisch centrum). Metro, bus en tram is op 10 minuten lopen.

Gratis parkeren
Parkeren bij Frans Otten is gratis voor alle deelnemers. Sla voor de slagboom links af (bord: Frans Otten Stadion, ook slagboom) en parkeert onder het pand. Je ontvangt bij vertrek een uitrijmunt.

Pin It on Pinterest

Share This