Zhineng Qigong 3 daagse nascholing

 

Unieke Masterclass door Qigong master Zhengdao Lu

DEZE NASCHOLING WORDT VERPLAATST NAAR 2021.

Zhineng Qigong wordt beoefend voor de Qi ontwikkeling. Daarmee stimuleer je de geestelijke- en lichamelijke balans. Zhineng Qigong was een onderdeel van de Chinese Geneeskunde en is nu weer opgenomen in de TCM universiteit in China.

 

Nascholing

In de nascholing gaan we uitgebreid in op de waarde van Jing, Qi en Shen en de Hun Yuan eenheid theorie.
Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat Jing, Qi en Shen bestaan. Het doel van de cursus is deze drie tastbaar te maken.

De  Hun Yuan eenheid theorie is één van de kernkwaliteiten van Zhineng Qigong. Alles – waaronder planten, dieren, de mens, de natuur, het universum-  heeft zijn eigen Hun Yuan eenheid. Voor het welzijn van de mens heeft dit te maken met: bewustzijn, informatie, ruimte, energie, Qi-veld, enzovoorts.
De Hun Yuan eenheid beeldt uit hoe het mens-systeem in elkaar zit en wat de dieper liggende oorzaken zijn van ziekten. Met dit inzicht kun je jezelf en jouw cliënten helpen om de juiste aandacht te geven aan dieper liggende oorzaken van ziekten.

In deze nascholing deelt master Zhengdao Lu de wijsheid uit TCM en Zhineng Qigong met ons. Naast theorie worden er diverse Zhineng Qigong oefeningen gedaan waarbij het Qi lichaam (niet het fysieke lichaam) ons belangrijkste hulpmiddel is om in een “super staat” te geraken. In deze staat zijn wij verenigd met het Qi lichaam, de natuur en het universum. Deze vereniging van Hemel, Aarde en Mens (de drie eenheid uit de TCM) maakt het resultaat van de beoefening nog krachtiger. Tijdens de oefeningen wordt er aan het bewustzijn, informatie, ruimte, energie en Qi-veld gewerkt.

 

Resultaat van deze workshop

Na deze cursus ben je je bewust:
 

  • van de kracht van Jing, Qi en Shen
  • hoe je met de juiste aandacht dieper liggende problemen/ziekten op kunt lossen.
  • de Hun Yuan eenheid en de dieper liggende oorzaken van ziekten.
  • de juiste manier Qigong oefeningen te doen. Leren het fysieke lichaam te transformeren naar Qi lichaam en Super Qigong staat

Programma

09:30 tot 12:30: Theorie en Qigong oefeningen
12:30 tot 13:30:  Lunch en pauze
13:30 tot 14:30:  Meditatie
14:30 tot 17:30:  Theorie of discussie in groepjes en Qigong oefeningen

 

Taal
Engels, hulp bij vertaling naar Nederlands.

 

Datum
3 daagse workshop gepland in 2021

Tijd
9.30 tot 17:00 uur

Accreditatie NVA 3 AT, Zhong Cat. 1 NAP 6 Cat. 3 NAP 6

Cursus locatie

Frans Otten stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam (parkeergelegenheid aanwezig)

Kosten (onder voorbehoud)
485,00 euro (water, thee, lunch en parkeren inbegrepen)
In termijnen betalen is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar info@lpmi.nl

Dr. Pang Ming, grondlegger van de Zhineng Qigong, heeft sinds de jaren ‘80 veel wetenschappelijk onderzoek laten doen, waaronder ook metingen van Jing, Qi en Shen. Met bepaalde apparatuur is aangetoond dat de Shen de krachtigste energiebron is om ons lichaam in balans te krijgen. Ook toont de wetenschap nu aan dat er duidelijk bewijs is voor deze holistische beoefening en dat bij de juiste beoefening Shen als een krachtig medium te gebruiken is voor geestelijk en fysiek herstel.

Over Meester Lu

Meester Lu beoefent al langer dan 30 jaar Zhineng Qigong. Hij heeft in China jaren meegewerkt aan onderzoek naar de effecten van Zhineng Qigong, met als vraag: is het wetenschap of bijgeloof? Uit deze studies is gebleken dat Zhineng Qigong inderdaad een wetenschap is, waarmee daadwerkelijk ziektes genezen worden.

Meester Lu is een eerste generatie student van meester Pang Ming, de grondlegger van Zhineng Qigong. Meester Lu werd na zijn studie door meester Pang verwezen naar het Zhineng Qigong onderwijs en hij vertegenwoordigde de theorie in heel China.

Pin It on Pinterest

Share This