Life Tree-balance balanstechnieken door Huub Verlinden

Module 2

(Bekijk hier module 1)

Effectieve zelfgenezing met LT balance technieken.

Breng het systeem mens-lichaam op een eenvoudige manier in evenwicht

Ontdoe negatieve overtuigingen en conflicten van hun bepalende invloed

LT-balance balanstechnieken 

 

Huub Verlinden heeft naar aanleiding van zijn eerste succesvolle nascholing van vorig jaar besloten om drie nascholingen voor het jaar 2020 in te plannen, namelijk: 1. kinesiologie/spiertesten voor acupuncturisten 2. LT-balance technieken en 3. Verdieping in LT-balance technieken. Verdere informatie volgt nog.

Iedereen is in staat om het zelfhelende vermogen bewust te activeren. Door deze bewuste activatie ontstaat geheel vanzelf evenwicht in en ook vanuit de essentie, waardoor het volledige systeem mens-lichaam, dus inclusief elk klachtengebied, in evenwicht wordt gebracht. Het bereiken van zo’n totaal evenwicht, waar iedereen (dus ook de cliënt) dagelijks op een eenvoudige manier zelf voor kan zorgen, is al een grote eerste stap.

De belangrijkste vraag daarna is: wat zorgt ervoor dat het bereikte evenwicht toch weer verloren gaat?

Negatieve overtuigingen en innerlijke conflicten hebben een beperkend en zelfs saboterend effect op de essentie. Met behulp van dezelfde technieken die worden gebruik om het systeem mens-lichaam in volledig evenwicht te brengen, is het mogelijk om negatieve overtuigingen om te polen in levenskracht en innerlijke conflicten te ontdoen van hun continue invloed op het lichaam, het gevoel, de gedachten en het gedrag. De veranderingen in het gevoel zijn direct (nog op de behandeltafel) vast te stellen.

Cursusinformatie

LT-balance is een eenvoudige, maar zeer effectieve manier van werken. Het bereikte effect is zonder meer revolutionair te noemen. De gebruikte technieken zijn eenvoudig en direct in de praktijk toepasbaar.

 

  • Je leert een eenvoudige, direct toepasbare en zeer effectieve manier van werken.
  • Je leert gebruik te maken van principes van de Leer der 5 Elementen en het werken met de drie schatten: Jing, Qi en Shen.
  • Op basis van een revolutionaire visie leer je met eenvoudige technieken de essentie, en daarmee het volledige systeem mens-lichaam, in evenwicht te brengen.
  • Je leert vast te stellen welke, eventueel zelfs onbewuste, conflicten tot op de dag van vandaag bepalend zijn voor lichamelijke klachten en voor de gewoontepatronen in het gevoel, de gedachten en het gedrag.
  • Je leert negatieve overtuigingen en conflicten te ontdoen van hun bepalende invloed.
  • Je leert het effect van de manier van werken direct vast te stellen.

Module 2 Life Tree balance technieken

Door Huub Verlinden

Cursusgeld

315 euro, per nascholing

Data

Module 2 LT balance technieken, 18 en 19 april 2020

Module 3 LT balance is op 3-4 oktober 2020

Tijdstip

van 10.00 – 16.00 uur

Locatie
Frans Otten stadion
IJsbaanpad 43 1076 CV Amsterdam

Accreditatie NVA en Zhong is aangevraagd.

Deze cursus is deel 2 van de serie die door Huub Verlinden gegeven wordt. Deel 1 is de cursus acupunctuur m.b.v. spiertesten. Je kunt deel 2 en 1 afzonderlijk van elkaar volgen. In oktober 2020 wordt deel 3 gegeven. Daar kun je alleen aan meedoen als je deze cursus LT balance hebt gevolgd.

Docent Huub Verlinden

Huub Verlinden werkt ruim 45 jaar in de gezondheidszorg. Aanvankelijk als fysiotherapeut en manueel therapeut in de reguliere gezondheidszorg en later als kinesioloog en acupuncturist in het complementaire veld.
“Doordat dysbalans in het energiesysteem voor mij in de loop der jaren zichtbaar en voelbaar werd, kan ik de verbinding of de relatie tussen de mens en zijn lichaam waarnemen. Het lichaam en met name het energiesysteem, zoals ik dat in de klassieke acupunctuur leerde kennen, werd voor mij de ‘spreekbuis’ van de mens die erin leeft.”

Huub ontwikkelde een westers concept waardoor klassieke acupunctuur met behulp van spiertesten toegankelijk werd voor de westers denkende therapeut.

Hij schreef diverse boeken, waarvan ‘Bevrijd Jezelf’ dit najaar uitkomt. Hierin beschrijft hij op toegankelijke manier de principes en de manier van werken die hij in de cursus Effectieve Zelfgenezing uitdraagt. 
In ‘OntMoet Jezelf’, beschrijft hij bewustwordingservaringen aan de hand van gebeurtenissen uit zijn eigen leven en dat van mensen die een beroep op hem deden als therapeut.
In de ‘Acupunctuuratlas van de Gevoelens’ koppelt Huub groei- en bewustzijnsuitdrukkingen uit de Westerse psychologie aan acupunctuurpunten uit de Traditionele Chinese Geneeswijze.
Daarop volgde ‘Heel je Vermogen’, waarin hij Westerse psychologische groei- en bewustzijnsuitdrukkingen koppelde aan de fysieke structuren van het lichaam. 

Pin It on Pinterest

Share This