LT-balance balanstechnieken

Breng en houdt de essentie in evenwicht

LT-balance balanstechnieken

Kijk niet naar de manifestatie, maar naar de essentie… en breng deze in evenwicht. De essentie speelt zich nooit af ter hoogte van één orgaan, of slechts in één deel van het energiesysteem. Als therapeut streef je ernaar om het evenwicht in en vanuit de essentie te herstellen: dat is de eerste stap.

In deze cursus leer je hoe je de essentie en daarmee elk klachtengebied op basis van de Leer der 5 Elementen op een eenvoudige manier in evenwicht brengt.

De belangrijkste vraag daarna is: wat zorgt ervoor dat het bereikte evenwicht toch weer verloren gaat? Met de gehanteerde techniek kun je negatieve overtuigingen ter plekke omkeren in genezingskracht en levenskracht. Ook kun je het saboterende effect wegnemen van conflicten die genezing in de weg staan.

Cursusinformatie

LT-balance is een eenvoudige, maar zeer effectieve manier van werken. Het bereikte effect is zonder meer revolutionair te noemen. De gebruikte technieken zijn eenvoudig en direct in de praktijk toepasbaar.

Meer achtergrondinformatie vind je op de website van de docent.

Accreditatie bij NVA en Zhong wordt gevraagd.

Cursusgeld
295 euro, BTW vrij
Datum
2 daagse cursus 9 en 10 november 2019
Tijdstip
van 10.00 – 16.00 uur

Docent Huub Verlinden

Huub Verlinden werkt ruim 40 jaar in de gezondheidszorg. Aanvankelijk als fysiotherapeut en manueel therapeut in de reguliere gezondheidszorg en later als kinesioloog en acupuncturist in het complementaire veld.

“Doordat dysbalans in het energiesysteem voor mij in de loop der jaren zichtbaar en voelbaar werd, kan ik de verbinding of de relatie tussen de mens en zijn lichaam waarnemen. Het lichaam en met name het energiesysteem, zoals ik dat in de klassieke acupunctuur leerde kennen, werd voor mij de ‘spreekbuis’ van de mens die erin leeft.

Ik ontwikkelde de LT-balance techniek, een westers concept waardoor klassieke acupunctuur met behulp van spiertesten toegankelijk werd voor de westers denkende therapeut.”

Pin It on Pinterest

Share This