LT balance balanstechnieken/ Effectieve zelfgenezing

Huub Verlinden

LT balance balanstechnieken/Effectieve zelfgenezing

 

Deze cursus bestaat uit twee modules, Gebaseerd op het boek “Bevrijd Jezelf” van Huub Verlinden. Deze is te bestellen bij Bol.com.

Breng het systeem mens-lichaam op een eenvoudige manier in evenwicht. Ontdoe negatieve overtuigingen en conflicten van hun bepalende invloed

Wat is LT-balance balanstechnieken?

Het systeem mens-lichaam draagt elke kracht die het Universum kent volledig en onbeperkt in zich.

  • Levenskracht, waarmee je keuzes maakt die de richting, de vorm en ook het welzijn van het leven bepalen.
  • Groeikracht, die ervoor zorgt dat je steeds dichter bij het leven komt zoals dat voor jou bedoeld is en ook bij de mens die je bedoeld bent te zijn.
  • Helende kracht, die tot elk helend wonder in staat is.

Dan blijft de vraag waarom die krachten kennelijk niet doen wat ze zouden moeten doen. Waarom ervaar je geen welzijn bij de richting en de vorm die je leven heeft? Waarom heb je het gevoel dat je niet vooruitkomt in het leven? Waarom blijven negatieve gevoelens en klachten bestaan; waarom kunnen die zich zelfs steeds verder ontwikkelen?

Ergens sta je jezelf in de weg, of er spelen zaken in je, die haaks op de Universele krachten staan.

De diepste sturing van jezelf geschiedt vanuit je eigen innerlijke wetten: vanuit de overtuigingen, de ge- en verboden die je in je draagt. Deze innerlijke wetten zijn ‘afspraken’ die ooit vanuit een pijnlijke ervaring zijn gemaakt, door jezelf, maar ook door je ouders en voorouders, waarvan jij ge- en verboden en ook overtuigingen gewoon hebt meegekregen. Uiteindelijk gaat het erom jezelf te bevrijden van de pijn die achter je beperkende innerlijke wetten verborgen gaat.

Is dat moeilijk?

De Universele krachten zijn voor iedereen in elke omstandigheid even toegankelijk: het zou een fout van de natuur zijn als dit niet zo was. Het gaat dus om eenvoudige technieken die gebaseerd zijn op energetische wetten en die direct na de cursus in de praktijk toepasbaar zijn. Het werken met deze technieken geeft een direct (al tijdens de toepassing) meetbaar en ook testbaar resultaat.

 

Cursusinhoud

In dit weekend leer je vanuit een revolutionaire visie kijken naar en werken met het systeem mens-lichaam. Je leert eenvoudige en effectieve balanshandelingen kennen vanuit hun energetische achtergrond.

  • Je leert eerst om zelf, aan je eigen lichaam en in je eigen gevoel, het effect van de balanshandelingen te ervaren.
  • Daarna leer je de toepassing van de technieken in de dagelijkse behandelpraktijk.
  • Je leert negatieve en beperkende overtuigingen ompolen in levenskracht.
  • Je leert jezelf en de cliënt te bevrijden van bewuste, maar ook onbewuste, maar wel het leven bepalende pijn, die verborgen gaat achter de eigen innerlijke wetten.

Voor wie

De cursus is direct toegankelijk voor acupuncturisten, energetisch werkende therapeuten en mensen die hiervoor in opleiding zijn.
Cursustekst: het boek ‘Bevrijd Jezelf’: verkrijgbaar via Bol.com of Merlijnboekhandel in Haarlem (info@merlijnboekhandel.nl : 023-5511991)

Naast deze nascholing kun je de verdieping balancetechnieken volgen.

 


Docent:
Huub Verlinden

Cursusgeld
315 euro (vrij van BTW)

Datum
2 daagse cursus, wordt gepland.
Verdieping LT balance technieken, 11-12 juni 2022

Tijdstip
10.00 – 16.00 uur

Locatie
Frans Otten stadion
IJsbaanpad 43 1076 CV Amsterdam

Accreditatie
NVA: 2A Zhong: categorie 1, 6 NAPs; categorie 2, 6 NAPs

Docent Huub Verlinden

Huub Verlinden werkt ruim 45 jaar in de gezondheidszorg. Aanvankelijk als fysiotherapeut en manueel therapeut in de reguliere gezondheidszorg en later als kinesioloog en acupuncturist in het complementaire veld.
“Doordat dysbalans in het energiesysteem voor mij in de loop der jaren zichtbaar en voelbaar werd, kan ik de verbinding of de relatie tussen de mens en zijn lichaam waarnemen. Het lichaam en met name het energiesysteem, zoals ik dat in de klassieke acupunctuur leerde kennen, werd voor mij de ‘spreekbuis’ van de mens die erin leeft.”

Huub ontwikkelde een westers concept waardoor klassieke acupunctuur met behulp van spiertesten toegankelijk werd voor de westers denkende therapeut.

In het boek ‘OntMoet Jezelf’ (1993), beschrijft hij bewustwordingservaringen aan de hand van gebeurtenissen uit zijn eigen leven en dat van mensen die een beroep op hem deden als therapeut.

In de ‘Acupunctuuratlas van de Gevoelens’ (2000) koppelt hij groei- en bewustzijnsuitdrukkingen uit de Westerse psychologie aan acupunctuurpunten uit de Traditionele Chinese Geneeswijze. Het boek geeft de mogelijkheid om een directe persoonlijk vertaling te geven aan een bestaand pijnpunt, of aan een acupunctuurpunt dat voor de behandeling van een klacht wordt gekozen.

In het boek ‘Heel je Vermogen’ (2006), koppelt hij Westers psychologische groei- en bewustzijnsuitdrukkingen aan de fysieke structuren van het lichaam. Het boek geeft de mogelijkheid om een directe persoonlijk vertaling te geven aan een fysieke structuur die klachten geeft.

In het boek ‘Bevrijd Jezelf’ (2019), beschrijft hij op een voor iedereen toegankelijke manier de principes en de manier van werken die hij in de cursus LT-Balance Balanstechnieken / Effectieve Zelfgenezing uitdraagt.

Pin It on Pinterest

Share This