VERBETER JE ENERGIESYSTEEM

Deze livestream te bekijken via Zoom

 

 

De wijsheid van de Traditionele Chinese Geneeskunde en Zhineng Qigong kunnen ons helpen om ons immuunsysteem goed laten functioneren.

Wat kun je doen om een goede basis te leggen voor je gezondheid?

Naast de maatregelen die we al hebben genomen, hangt het echt af van ons immuunsysteem. Ons immuunsysteem beschermt tegen externe en interne ziekteverwekkers waaronder bacteriën en virussen. Kunnen we er iets aan doen om ons immuunsysteem te versterken? Het antwoord is JA! Goed eten, voldoende rust nemen.  Je kunt ook je energie en je weerstand verbeteren door middel van Zhineng Qigong, Tai Chi  of yoga.

 

 

Ik was in China om Oud en Nieuw te vieren bij mijn ouders toen het Coronavirus daar uitbrak. Alles wat ik daar gezien heb motiveert mij extra om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het weerstaan en doorstaan van dit virus. Lees onderaan deze pagina over mijn ervaring in China en mijn motivatie om deze lessen te starten 

Honglin Liu

Verbeter je weerstand met livestreaming begeleiding

Wij willen graag zo snel mogelijk de wijsheid uit Traditionele Chinese geneeskunde en Zhineng Qigong delen met mensen die graag aan eigen gezondheid willen werken. Daarom starten we vanaf 22 maart met livestreaming begeleiding om je immuunsysteem te versterken. Zodat je niet ziek hoeft te worden of je weer snel herstelt. Op deze manier werken we ook aan onze groepsimmuniteit in Nederland! We starten een livestreaming avondcursus over het immuunsysteem en je gezondheid. Daarin behandelen we theorie uit de (Chinese) geneeskunde, acupunctuur en Zhineng Qigong, meditatie en oefeningen. Elke zondag ochtend geven we livestreaming lessen meditatie, ademhaling en Qigong. Lees hieronder verder!

Onze livestreaming programma’s 

Cursus ‘immuunsysteem en de zeggenschap over je gezondheid’

Op maandag- en donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00. Deze cursus duurt tot het coronavirus in Nederland over is.

Inhoud: theorie uit geneeskunde, Chinese geneeskunde, acupunctuur en Zhineng Qigong, meditatie en oefeningen.

Elk weekend 2 lessen:

zaterdag en zondag van 8:00 tot 9:15 uur Qigong oefeningen

Download hier alvast de “Zoom” app voor Android of Apple

Je ontvangt van ons een link hoe je op de livestream kunt komen.

 

 

Qigong lessen

Op zaterdag en zondag van 8:00 tot 9:15 uur
De lessen over immuunsysteem start vanaf 23 maart

We hanteren lagere tarieven dan normaal omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen helpen. Als je al een strippenkaart hebt, kun je deze ook verrekenen met de nieuwe tarieven. Stuur dan even een mail naar info@lpmi.nl om je aan te melden.

Goed om te weten Bestel en betaal via de knop hieronder. Je ontvangt tegen de lesdatum per e-mail een link naar de livestream

bestel hier je les

 • Proefles

  10.00
 • Qigong les

  Maandkaart onbeperkt zondag of avondlessen

  50.00
 • veerkracht

  Maandkaart onbeperkt alle lessen

  75.00

In januari was ik in China bij mijn ouders vanwege het Chinese Oud en Nieuw. Rond die tijd nam de Chinese regering strenge maatregelen te nemen om Wuhan te isoleren.

Ik besloot mijn terugreis te vervroegen vanwege een aantal redenen:
ten eerste wist ik niet of ik later nog wel thuis kon komen als de situatie zou escaleren;
ten tweede wilde ik zo min mogelijk risico nemen om het coronavirus importeren naar Nederland ?.
Ten derde wilde ik eerder thuiskomen om mijzelf langer in mijn huis op te ‘sluiten’ voor ik weer aan het werk ging. Het zit nu eenmaal in mijn natuur en mijn werk, voorkomen is beter dan genezen!

Vanaf het moment dat ik thuis was volgde ik de ontwikkelingen in China. Ik was echt onder de indruk hoe Chinese regering de situatie aanpakte. Het is nu de veiligste plek in China.
Mijn moeder joeg me weg vanwege het uitbreken van het coronavirus toen ik bij hen was en nu wil zij graag dat ik naar China kom. Alles is liefde.

Tot en met de voorjaarsvakantie was het best rustig in Nederland. Daarna was het coronavirus het populairste gespreksonderwerp. Supermarkten worden leeggehaald, terwijl onze premier Rutte ons vroeg dat niet te doen. Het is oorlog! De oorlog tussen mensen en een virus op een onzichtbaar niveau die angstaanjagend is!

Moeten we alleen maar afwachten hoe het zich gaat ontwikkelen of kunnen we er iets aandoen?  We willen toch graag overal zeggenschap over hebben en meester zijn over ons leven! Maar hebben we dan echt zeggenschap in deze onzichtbare oorlog? Kan je tegen het coronavirus zeggen: Blijf uit mijn lijf! Blijf uit de buurt van mijn dierbaren!  Denk je dat het coronavirus naar jou luistert?

Acupunctuur heeft een goede invloed op het immuunsysteem. Mijn beroepsvereniging NVA heeft ons echter verzocht om de praktijk te sluiten.
Zhineng Qigong, ook medische Qigong genoemd, bevordert niet alleen het immuunsysteem, maar zeker ook je “meesterschap”. Helaas is ook de leslocatie en oefenruimte in het Frans Otten Stadion dicht. Daarom hebben we gezocht naar andere manieren om er samen voor te zorgen dat ons immuunsysteem verbetert en je zo gezond mogelijk blijft

Honglin Liu

Chinese geneeskunde arts acupuncturist, psycholoog, Qigong docent

Pin It on Pinterest

Share This